Skrapa lotter på nätet

Det finns många skraplotter på nätet och du hittar dem på speciella skraplottssajter och på visa internetcasinon. Om du är sugen på att skrapa skraplotter på nätet kan du alltid skrapa en demolott först så att du får en känsla för om det är något för dig. En demolott kräver ingen registrering, är helt gratis och ger ingen vinst.

Gratis skraplotter

Om du registrerar dig på en skraplottsajt får du nästan alltid gratis skraplotter som kan ge dig riktiga vinster. Normalt kräver inte skraplottsajten att du sätter in pengar för att du ska få gratis skraplotter, det räcker med att du registrerar dig. Om du inte vill köpa några skraplotter efter att du har skrapat dina gratis skraplotter är det bara att lämna sajten för gott om du så vill. Du förbinder dig alltså inte till någonting. Det vanligaste är att du får skrapa lotter helt gratis för 50 – 100 kr och det kanske inte låter så jättemycket, men om du vinner så är det inte så dumt.

Så skrapar du en lott på nätet

En skraplott på nätet fungerar på samma sätt som en vanlig skraplott. Det är vanligast att man skrapar 9 rutor och om man får tre likadana symboler eller belopp så har man vunnit, men det finns även skraplotter på nätet som har betydligt fler fält än nio och som har andra vinstregler.

När du skrapar en lott på nätet använder du en virtuell skrapa som du skrapar fält för fält med, vilket gör det är lika spännande att skrapa en lott på nätet som att skrapa en vanlig lott. Det brukar även finnas en snabbskrapsknapp som du kan klicka på om du vill se vad som döljer sig i alla fält på en gång, men den bör du naturligtvis inte använda dig av för då försvinner ju spänningsmomentet. Och själva tjusningen med en skraplott är väl både vinstchanserna och spänningen, eller hur?